Nie wyszukuje wszystkich filmów

Masz jakiś problem z programem?
Napisz. Spróbujemy pomóc.
pitt_99

Nie wyszukuje wszystkich filmów

Post autor: pitt_99 » 25 sie 2011, 10:17

Witam,
Czy program posiada jakieś ograniczenia ilościowe? Na dysku mam 273 katalogi z filmami, a program wyszukuje mi tylko 60 (nie 60 pierwszych, tylko jakoś losowo). Nie jest to problem z plikiem, bo podkatalog mogę dodać ręcznie i znajduje film. Proszę o pomoc, bo chciałbym wreszcie ogarnąć swój bałagan z filmami.
Czy seriale (a co za tym idzie podkatalogi z sezonami) jakoś konkretnie wyszukuje i kataloguje?

Pacer
Administrator

Re: Nie wyszukuje wszystkich filmów

Post autor: Pacer » 03 paź 2011, 14:35

Nie, program nie ma żadnych ograniczeń co do ilości obsługiwanych pozycji. Jeżeli jakieś katalogi, pliki nie są wyszukiwane, to proszę sprawdzić czy wszystko z nimi jest w porządku. Mam tu na myśli sprawdzenie atrybutów, czy nie są ukryte, systemowe, czy nie mają nieprawidłowych nazw lub nie są zakopane w zbyt długiej ścieżce. Sprawdzenie czy nie ma błędów na dysku też byłoby wskazane. Jednym z powodów dlaczego Filmoteka nie może dostać się do tych plików może też być blokowanie przez antywirusa. Proszę samemu posprawdzać, bo mi tak na odległość, jak nie mam przed sobą problemowego kompa, trudno jest pomóc. Pozdrawiam

ODPOWIEDZ