więc dokładnie tak jest jak powyżej, z tym, że zlicza czas całkowity, lecz nie zapisuje informacji o dodanych plikach. Przeszkadza to bardzo w tym, może dam przykład:GriGi pisze: otwieram po kolei wszystkie kilkanaście plików z folderu z serialem ale po pierwsze nie mogę inaczej zakończyć tego wybierania niż naciskając przycisk Anuluj, a po drugie jak tak zrobię to dodaje mi tylko ostatni plik jaki wybrałem (za każdym razem jak dodaję następny odcinek to nadpisuje się na poprzedni). Nie ma możliwości zaznaczenia kilku plików.
w danym katalogu "filmy" posiadam 50 filmów, z tego 1 film to film 2 plikowy który dodaje jako film wieloplikowy, to w programie i tak jest informacja, tylko o pliku ostatnio dodanym, teraz dogrywam do tego katalogu filmy kolejnych 50 filmów dla ułatwienia jednoplikowych, korzystam z funkcji wyszukaj, wskazuje katalog Filmy i wyszukaj, później korzystam z funkcji dodaj, i tu następuje akcja typu:
- po pierwsze pokazuje informacje na temat 49 filmów, że już znajdują się w bazie,
- po drugie dodaje do mojej bazy dodane 50 filmów,
- po trzecie dodaje mi film który już mam czyli ten 2 plikowy, ale już jako 1 plikowy - oczywiście korzysta z pliku o którym nie ma informacji w filmie 2 plikowym
(tam jest tylko informacja o ostatnio dodanym pliku).
Jeśli ktoś wie jak z tym sobie poradzić, proszę o info....
Zaznaczę, że z programem dopiero się zaznajamiam. Wiem, że jest funkcja ręcznego wyboru, ale już jest problem, jak w danym katalogu mam kilkanaście takich filmów, a po drugie nie muszę pamiętać, które filmy już były dodane....
BARDZO SERDECZNIE ZWRACAM SIĘ Z PROŚBĄ O POMOC.....
marvet