- proponuję zakładkę dotyczącą seriali.
- a czy w przyszłości możliwe jest, by rozbudować program o opcje katalogowania innych rzeczy - np. ebooków? (razem z wyszukiwarką opisów, autorów, okładek itp) - ciężko znaleźć program (jeśli w ogóle istnieje), który by szukał danych po polsku i w polskich bazach. Większość opiera się na amazonie - a tam angielskie i po angielsku ;/
a, jeszcze jedno - opcja druku (chociażby listy z opisem w wierszu) jest już dostępna? bo u mnie ikonka jest na szaro i nieklikalna...
seriale i ebooki
Re: seriale i ebooki
Tak, wiem, seriale wciąż pozostają niezrealizowanym planem, którego nie mogę skończyć bo zawsze coś ważniejszego wyskakuje.
W przyszłości rozbudowa programu nie będzie dotyczyła katalogowania innych rzeczy np. ebooków, z prostej przyczyny, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Jak zacznę pracować na kilka frontów to na pewno polegnę z nadmiaru pracy
. Temat ebooków jest dobry na zupełnie osobny nowy program, ja raczej się tego nie podejmę bo jeden darmowy prowadzony projekt zupełnie mi starcza. Gdyby taki program powstał to raczej byłby komercyjnym programem, ale znając podejście Polaków do tematu płatności za programy to pewnie szybko do niego pojawiłby się crack na sieci pomimo, że program kosztowałby śmieszne pieniądze.
Opcja druku jest nieaktywna bo jeszcze nie jest gotowa, wszystko w swoim czasie. Jak będzie poprawnie działać to na pewno opublikuję. Proszę o cierpliwość i pozdrawiam.
W przyszłości rozbudowa programu nie będzie dotyczyła katalogowania innych rzeczy np. ebooków, z prostej przyczyny, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Jak zacznę pracować na kilka frontów to na pewno polegnę z nadmiaru pracy

Opcja druku jest nieaktywna bo jeszcze nie jest gotowa, wszystko w swoim czasie. Jak będzie poprawnie działać to na pewno opublikuję. Proszę o cierpliwość i pozdrawiam.
Re: seriale i ebooki
oki, w takim razie pozostaje mi cierpliwie czekać
choć filmoteka już jest super programem
masz rację, ebooki to już oddzielny program - a znasz może jakiś dobry już istniejący? pewnie żaden nie korzysta z polskich baz, ale może natknąłeś się na jakiś prosty i funkcjonalny do pokatalogowania swoich zbiorów e-książek?

masz rację, ebooki to już oddzielny program - a znasz może jakiś dobry już istniejący? pewnie żaden nie korzysta z polskich baz, ale może natknąłeś się na jakiś prosty i funkcjonalny do pokatalogowania swoich zbiorów e-książek?